2
Mayıs
2024
Perşembe
ADIYAMAN

Zara yeni albüm çalışmalarına başladı

Türk halk müziğinin güçlü sesi Zara, yaz aylarına doğru piyasaya süreceği albümünün çalışmalarına başladı.

Memleketi Adıyaman'a gelen Türk halk müziği sanatçısı Zara, yeni albümünde ünlü bestekar Aziz Çelik'in eserlerinden birini kullanacağını söyledi.

Barış Kafe'de bestekar Aziz Çelik, sanatçı Mehmet Aslan ve Kahtalı Hamido ile bir araya gelen ünlü sanatçı, Aziz Çelik'in bestelerini dinledi. Yeni albümünün yaz aylarına doğru piyasaya çıkacağını söyleyen Zara, albümün yönetmenliğini de kendisinin yaptığını kaydetti.

Sanatçılar ve vatandaşların isteği üzeri sahneye çıkan ve 'Git Güle Güle Gelin Olasın' adlı Adıyaman yöresine ait parçayı seslendiren Zara, Adıyaman'ı çok sevdiğini ve önümüzdeki günlerde burada bir konser vereceğini dile getirdi. Zara, "3-4 yıldan beri kendi memleketim olan Adıyaman'da konser vermek istiyordum. Önümüzdeki dönemlerde güzel bir konser vereceğiz. Adıyaman'daki çok değerli bestekar ve sanatkar dostlarımı görmek istedim ve onun için Gaziantep'ten Adıyaman'a geldim. Değerli bestekar Aziz Çelik'in bir eseri yeni albümümüzde yer alacak. Ben memleketimi çok seviyorum, inşallah bu sene bir araya geleceğiz" dedi.

Adıyaman Nemrut Kommagene Festivali'ne davet edildiği halde gelmediği yönündeki iddialara karşı ise sanatçı, "Hemşehrilerim festivale davet edilip gelmediğim için bana sitemkar olmuşlar. Fakat bu olayla ilgili asla ve asla bir ilgim ve bilgim yok. Bu işi düzeltmek için güzel bir konser vereceğim" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2008 Salı 18:18:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?