7
Mayıs
2024
Salı
ADIYAMAN

Ziyaret Köprüsü ihale edilecek

ZİYARET KÖPRÜSÜ 25 EKİM TARİHİNDE İHALE EDİLECEK

Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, Adıyaman-Kahta arasındaki duble yol çalışmaları kapsamında yapılacak olan Ziyaret Köprüsü'nün ihalesinin 25 Ekim tarihinde yapılacağını açıkladı.

Vali Ramazan Sodan, Adıyaman-Kahta arasındaki duble yol çalışmaları kapsamında yeni köprü yapımına başlanacağını belirterek, "Karayolları 8. Bölge Müdürlüğünce proje yapım çalışmalarının tamamlandı. 25 Ekim 2010 tarihinde Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü köprü ihalesini yapacak. Sözleşmenin yapılacağı tarihten itibaren 5 gün içinde yer tesliminden sonra 2011 yılının sonunda yolun tamamının bölünmüş yol olarak bitirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Vali Sodan, Adıyaman-Kahta yolunda 2 adet köprünün yapılacağını belirterek, "Adıyaman-Kahta arasındaki duble yol çalışmaları hızla devam ediyor. Bu yolda üst yapı işleri 33 kilometredir. İlimiz sınırları içerisinde yürütülen duble yol çalışmalarının bu mevsimde (sonbahar mevsiminde) hızla yapılması için gerek karayolları teşkilatı gerekse de İl Özel İdaresi'nin çalışmalarını özel takip ediyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2010 Salı 19:08:01
Güncelleme :29 Eylül 2010 Çarşamba 15:47:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?