26
Mayıs
2024
Pazar
BESNİ - ADIYAMAN

16 kişi serbest bırakıldı

ADIYAMAN'DA GÖZALTINA ALINAN 16 KİŞİ SERBEST BIRAKILDI

Adıyaman'ın Besni ilçesinde aralarında daha önceden husumet olan iki aile arasında çıkan ve 4 kişinin yaralandığı silahlı kavgada, gözaltına alınan 16 kişi serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, Atatürk Caddesi'ndeki PTT önünde karşılaşan her iki aileye mensup R.G, S.G, H.U. ve M.Ç. isimli şahıslar kavga etti. Kavgada yaralanan M.Ç Besni Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kavgaya karışan R.G, S.G. ve H.U.isimli şahıslar sağlık kontrolüne getirildikleri esnada M.Ç'nin yakınlarının sözlü sataşması kavgaya dönüştü. Kavga esnasında belindeki silahı çıkararak rastgele ateş açan V.Ç. isimli şahıs silahla A.G. ve M.G'yi yaraladı. Yaralanan A.G, V.Ç.'nin elindeki silahı almaya çalışırken silahın ateş alması sonucu V.Ç. de kasıklarından yaralandı.

Yaralılar, Besni Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Adıyaman Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Olayla ilgili polis ekipleri S.G, R.G, H.G, H.G, A.G, M.Ç, H.Ç, H.Ç, N.Ç, C.Ç, M.A, V.Ç, A.Ç, M.Ç, Ö.Ç. ve M.Ç. gözaltına alınarak ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Buradaki ifadelerinin alınmasının ardından çıkarıldıkları adli makamlar tarafından serbest bırakıldı.

Olayın zanlılarından yaralı şahıslar A.G. ve V.Ç'nin ise tedavilerinin tamamlanmasının ardından önümüzdeki günlerde adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2010 Perşembe 16:48:05
Güncelleme :8 Temmuz 2010 Perşembe 16:55:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?