22
Mayıs
2024
Çarşamba
BESNİ - ADIYAMAN

75 geçiçi işçi kadroya alındı

Besni ilçe belediyesinde çalışan 75 geçici işçi kadroya alındı.

Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, Besni Belediyesi'nde çalışan 75 geçici işçinin kadroya alınması kararının, İçişleri ve Maliye bakanlıkları tarafından onaylandığını belirtti. Belediye Başkanı Öztürk, Belediye Düğün Salonu'nda işçilerle toplantı yaparak kadro müjdesini verdi.

Daha önceden belediye meclisince 82 geçici işçinin kadroya alınmasına yönelik kararlarının İçişleri ve Maliye bakanlıkları tarafından uygun görüldüğünü açıklayan Başkan Öztürk, "Geçici işçi olarak çalışan işçilerimizden 7 tanesi emekliye ayrıldı. Geriye kalan 75 işçimiz ise kadrosuna kavuştu. Tüm işçilerimize hayırlı olsun. İnanıyorum ki bu müjde, işçilerimizin çalışma azmini daha da arttıracaktır" dedi.

Belediye Başkanı Öztürk, daha sonra ayın personeli seçilen 3 kişiyi çeyrek altın ile ödüllendirerek, kendilerine plaket verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2007 Perşembe 13:36:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sedat olcay. Australya melbourneden IP: 220.237.142.xxx Tarih : 31.12.2007 13:54:13

Deyerli memleketimin yukselen deyerli evlatlarindan rahmetli atter omer ozturkun biricik evladi sayin ibrahim ozturk bey efendi hakikaten bsarili calismalar sergiledigi musahade edilmektedir daha nice yetkili mercilerde basarilarini goulden niyaz ediyorum. Memleketime her yonuyle calismalari yakinen takip etmekteyim dunyanin obur ucundada olsam.BASARILARIN DEVAMINI DILIYORUM SAYGILAR. Besnili kardesiniz sedat olcay AUSTRALIA [MELBOURNE]