28
Mayıs
2024
Salı
BESNİ - ADIYAMAN

'8. Besni Eğitim Bayramı'

Besni İlçesi'nde, 16-17 Eylül 2006 tarihlerinde kutlanılacak olan 8. Besni Eğitim Bayramı'nın taslak programı belirlendi. 

Türkiye'de tek eğitim bayramı olma özelliğini taşıyan Besni Eğitim Bayramının 8.'si için hazırlıklar başladı. Kaymakamlık, belediye ve Besni Eğitim Vakfı'ndan oluşan düzenleme komitesi taslak programı belirleyerek çalışmalara başladı. Besni Eğitim Bayramı'nın ilk gününde, Akira-Chıdura Yamazaki İlköğretim Okulu'nun açılışı, Anayasa Eski Başkanı Yekta Güngör Özden'in "Atatürk" konulu konferansı, gazeteci-yazar Fikret Bila'nın söyleşisi, rock müzik sanatçısı Kenan Kızıldağ, Halk Müziği Sanatçısı Musa Eroğlu ve Japon Geleneksel dans grubunun gösterileri yer alacak. 

Etkinliklerin ikinci günündeyse, çöp arıtma tesisinin açılışı yapılacak, hastane ek binasının temel atma töreni gerçekleştirilecek, Besni Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan fabrika açılışları ve temel atma töreni yapılacak. Gazeteci Tayfun Talipoğlu ve Tuncay Özkan söyleşisinin yapılacağı etkinlikte, Pop Müzik Sanatçıları Murat Başaran, Beyza Durmaz ve halk müzik sanatçısı Latif Doğan konser verecek.
İHA
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2006 Cumartesi 14:53:33
Güncelleme :22 Temmuz 2006 Cumartesi 15:04:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?