18
Mayıs
2024
Cumartesi
BESNİ - ADIYAMAN

Alman İş Adamı Wolfgang WANDEL'DEN Besni Eğitim Vakfı İlköğretim Okuluna Bilgisayar Laboratuarı

BEV ( Besni Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu) İlköğretim Okulunun Bilgisayar Laboratuarının kurulmasında önemli katkısı bulunan Alman iş adamı Wolfgang WANDEL’ in ismi Bilgisayar laboratuarına verildi.

BEV eski Başkanlarından Halil GÖKSEL Bilgisayar Laboratuarının kurulması ile ilgili şu bilgileri verdi: BEV olarak Besni’de bir okul yaptırdığımızı duyan Wolfgang WANDEL kendisinin de katkıda bulunmak istediğini bizlere söyledi. Bizde Okulun Bilgisayar Laboratuarının eksik olduğunu söyledik. Bunun üzerine Wolfgang WANDEL’ in gerekli desteği vermesi ve de BEV’ inde katkıları ile okula 16 bilgisayar, güç kaynağı yazıcı ve diğer donanımlarını alarak bilgisayar laboratuarını kurduk. Bilgisayar laboratuarının kurulmasında büyük emeği geçen BEV’ in gönül dostlarından Alman İş Adamı Wolfgang WANDEL’ in BEV üyesi gibi olduğunu, BEV’ in üyeleri ile çok iyi ilişkilerinin olduğunu söyledi.

BEV’ in katkıları ile toplanan kitaplarda BEV İlköğretim Okuluna getirilerek bir kütüphane oluşturuldu. Eğitime destek veren Bev üyelerine , Alman ve Japon iş adamına binlerce teşekkürler.

İrfan YILMAZ www.besnili.8m.com
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2003 Salı 00:00:10
Güncelleme :10 Ocak 2004 Cumartesi 10:31:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?