26
Mayıs
2024
Pazar
BESNİ - ADIYAMAN

BESDER'den Kaymakam'a plaket

Adıyaman'ın Besni ilçesinde faaliyet gösteren Bensiyi Kalkındırma Kültürünü Koruma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği (BESDER) yönetim kurulu üyeleri tayini çıkan Besni Kaymakamı Hulusi Şahin'e yaptığı hizmetlerden ötürü plaket verdi.

Çorum'un Sungurlu Kaymakamlığı görevine ataması yapan Hulusi Şahin'in Besni ilçesinde göreve başladığı günden bu yana yapmış olduğu başarılı çalışmaları ve hizmetlerinden dolayı plaket verildi. Kaymakam Hulusi Şahin'i BESDER Başkanı Mustafa Sucu ve yönetim kurulu üyeleri, Ali Erdoğan, Mehmet Patcı, Hasan Sabak, Yalçın Korkmaz ve Vakkas Candır'la birlikte makamında ziyaret ettiler.Dernek tarafından ilçede eğitim, kültür ve ekonominin canlanmasına yaptığı katkılardan dolayı plaket teşekkür plaketi takdim etti.

Kaymakam Hulusi Şahin görevini en iyi şekilde yerine getirmek için çalıştığını ve kendisine verilen plaketin kendisini çok mutlu ettiğini dile getirerek, dernek yetkililerine teşekkürlerini iletti.
BESDER Başkanı Mustafa Sucu ise, Kaymakam Hulusi Şahin'in görev süresince önemli hizmetlere imza attığını vurgulayarak, yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletti.
 

iha
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2009 Çarşamba 16:45:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?