18
Mayıs
2024
Cumartesi
BESNİ - ADIYAMAN

Besni, OSB'ye kavuşuyor

2005 Yılı Yatırım Programı’na alınan Besni Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) kuruluş protokolü, valilik toplantı salonunda imzalandı.

İmza töreninde konuşan Vali Hikmet Tan, Adıyaman Organize Sanayi Bölgesi’nde sektörel bazda parsel ayrımı yapılmadığını ve bunun yanlış olduğunu belirterek, Besni OSB’de bu yanlışa düşülmeyeceğini söyledi. Sektörlerin parsellerinin ayrı adalarda olması gerektiğini kaydeden Tan, "Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından kabul edilen Besni Organize Sanayi Bölgesi’nin kuruluşunun yapılmasından son derece mutluyuz. Besni OSB’de gıda, tekstil, mobilya veya diğer sektörlerin adalarını ayrı ayrı yapacağız ve sektörlerin birbirine karışmasını engelleyeceğiz" dedi.

Valilikteki törende daha sonra Besni OSB’nin kuruluş protokolü imzalandı. Bu arada Tan başkanlığında yapılan toplantıda Besni OSB’nin geçici yönetim kurulu belirlendi.

Besni OSB’nin geçici yönetim kurulu, Vali Hikmet Tan, Kaymakam Mahmut Hersanlıoğlu, Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, Ticaret Sanayi Odası Başkanı Zafer Ersoy ve Özel İdare Müdürü Kenan Doğan’dan oluştu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2005 Salı 13:31:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?