18
Mayıs
2024
Cumartesi
BESNİ - ADIYAMAN

BESNİAD'da Kütük dönemi

BESNİAD BAŞKANLIĞINA METİN KÜTÜK GETİRİLDİ

Besnili İş Adamları Derneği (BESNİAD), Kurucu başkanı Seyyit Nizam Narin'in vefatı dolayı boşalan dernek başkanlığı görevine dernek yönetim kurulu üyesi Metin Kütük getirildi.

Başkanlığa seçilmesinin ardından açıklamalarda bulunan Metin Kütük, yönetim kuruluna ve üyelerine teşekkür ederek, verilen görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağını söyledi.

Metin Kütür, "Geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz derneğimizin kurucu başkanı Seyyit Nizam Narin'in ani vefatı bizleri derinden üzmüştür. Kendilerini bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Bizlere bıraktığı görevi en iyi şekilde layıkıyla devam ettirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz bundan kimsenin şüphesi olmasın. Dernek faaliyetlerinin her hangi bir aksaklığa meydan vermeden sürecektir. Özellikle Besnili İş adamlarımızla görüşmeleri sıklaştırmayı düşünüyoruz. Dernek olarak geçmişte yaptığımız gibi ülkemizin çeşitli tarihi ve turistik yerlerine geziler ve ticari amaçlı yurt dışı gezilerimizi düzenlemeyi sürdüreceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2010 Pazartesi 16:37:01
Güncelleme :11 Ekim 2010 Pazartesi 17:44:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?