30
Mayıs
2024
Perşembe
BESNİ - ADIYAMAN

Çözüm merkezine 3 bin başvuru

Besni İlçe Belediyesi'nin vatandaşların şikayet ve ihtiyaçlarına bir an önce cevap vermek için kurduğu çözüm merkezine bir yıl içersinde 3 bin kişi şikayet ve istekte bulunuldu.

Belediye tarafından kurulan çözüm merkezi bir yılını doldurdu. Vatandaşların belediyle ile ilgili sorun ve şikayetlerinde daha hızlı ve daha verimli hizmet almasını sağlamak için kurulan çözüm merkezine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Çözüm merkezine bir yıl içerisinde yapılan bin 114 yazılı, bin 810 telefonla ve 52 adet internet aracılığıyla olmak üzere toplam 2 bin 976 başvurunun tamamı çözüme kavuşturuldu.

Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, vatandaşların talep ve isteklerini bürokrasi ile uğraştırmadan en kısa sürede çözüme kavuşturmak için kurdukları çözüm merkezinin birinci yılını tamamladığını söyleyerek, "Çözüm merkezimiz vatandaşlarımız ile belediye birimleri arasında köprü görevi görmektedir. Çözüm merkezine vatandaşlarımızın bir yıl içerisinde yapmış olduğu 2 bin 976 istek ve şikayet başvurusuna çözüm üretmiştir. Çözüm merkezimizin çalışmaları vatandaşlarca da takdirle karşılanmaktadır. Halka yönelik hizmet anlayışımız gelişerek devam edecektir. Vatandaşımızın memnuniyeti bizim memnuniyetimizdir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2008 Pazartesi 18:02:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?