16
Mayıs
2024
Perşembe
BESNİ - ADIYAMAN

Devlet Hastanesi'nde FAKO dönemi

Besni ilçesinde bulunan Besni Devlet Hastanesinde lazerle (FAKO) dikişsiz katarakt ameliyatı yapılmaya başlandı. 2006 yılında Besni Devlet Hastanesinde göreve başlayan göz hastalıkları uzmanı Op. Dr.Tuncer Güney tarafından, katarakt ameliyatının ilki başarıyla gerçekleştirildi.


Besni Devlet Hastanesi Devlet Başhekim vekili Dr. Melikşah Yılmaz, hastanenin her geçen gün vatandaşa daha iyi hizmet verebilmek adına birçok yeniliğe imza attığını söyledi. Melikşah Yılmaz, "Bu güne kadar gözlerinde katarakt sorunu olan vatandaşlarımız çevre iller giderek, sıra bekliyor, ameliyat oluyorlardı. Biz vatandaşlarımız en iyi hizmeti vermek için bu yeniliği hastanemize kazandırdık" dedi.


İlk FAKO ameliyatını başarıyla gerçekleştirdiğinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Op. Dr. Tuncer Güney ise, "Göreve başladığımdan bu güne kadar 400'ü aşkın göz ameliyatını başarıyla gerçekleştirdik. Ekibimizle birlikte böyle bir başarıyı kazandırdığımız için çok mutluyum. Bundan böyle Besni Devlet Hastanesi'nde Lazerle (FAKO) dikişsiz katarakt ameliyatının da başarıyla gerçekleşeceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2007 Cuma 17:10:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?