22
Mayıs
2024
Çarşamba
BESNİ - ADIYAMAN

Genişletilmiş ilçe idare toplantısı

Besni İlçe Kaymakamlığı tarafından düzenlenen genişletilmiş ilçe idare toplantısında, ilçenin sorunları ve çözüm önerileri masaya yatırıldı. 

Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Mahmut Göksu, Ahmet Faruk Ünsal, İlçe Kaymakamı Hulusi Şahin, Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. 

Besni İlçesi'nin sorunları ve bu sorunların çözüm yollarıyla 2007 yılı hedeflerinin görüşüldüğü toplantıda, özellikle tarım alanında yeniden yapılandırma gerektiğinin altı çizildi. 

İlçe Kaymakamı Hulusi Şahin, "İlçe tarımının günümüz şartlarına uygun olarak yeniden yapılandırılması, tarımsal sulamadaki enerji maliyetlerinin düşürülmesi için yarım kalan baraj projelerinin bitirilmesi ve çiftçinin alternatif ürünlere yönlendirilmesi ilçemiz için çok önemlidir. Diğer taraftan ilçenin sanayi şehri olduğu göz önüne alınarak Organize Sanayi Bölgesi'nin en kısa sürede bitirilmesi ve Besni-Gaziantep arasına duble yol yapılması gerekiyor" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2007 Çarşamba 11:13:14
Güncelleme :31 Ocak 2007 Çarşamba 11:15:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?