18
Mayıs
2024
Cumartesi
BESNİ - ADIYAMAN

Hersanlıoğlu'na fahri hemşehrilik beratı verilecek

Besni Belediye Meclisi, yaklaşık 20 aydan beri ilçede görev yapan Kaymakam Mahmut Hersanlıoğlu'na "Fahri Hemşehrilik Beratı" verilmesini kararlaştırdı.

Belediye Meclisi, bu kararını verirken, Hersanlıoğlu'nun göreve başladığından bu yana, ilçede sorunların çözümü için gece gündüz özverili bir şekilde çalıştığını, Anayasa ve yasalar çerçevesinde hareket ederek dürüst bir yönetim örneği sergilediğini, ilçenin sosyal, kültürel ve ekonomik açılardan gelişmesine katkıda bulunduğunu, örnek bir devlet adamı olarak devletin kapılarını sonuna kadar halkın hizmetine açtığını ve vatandaşların sorunları ile bizzat ilgilendiğini belirtti. Ayrıca Hersanlıoğlu'nun Besni halkı tarafından da takdirle karşılandığı da ifade edildi.

Fahri Hemşehrilik Beratı'nın, ileriki bir tarihte belediye meclis üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı İbrahim Öztürk tarafından Kaymakam Mahmut Hersanlıoğlu’na takdim edileceği belirtildi.

İrfan Yılmaz-Kenthaber/Besni
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2005 Çarşamba 11:43:40
Güncelleme :17 Haziran 2005 Cuma 13:35:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Davut Doğan IP: 212.175.112.xxx Tarih : 1.06.2005 18:29:28
İslahiyede görev yapan bir Besnili olarak Sayın Kaymakamımızın çalışmalarını takdir ediyor,devamını bekliyorum.Bende İslahiyenin hemşerisi olmak isterdim,fakat erken evlendiğim için İslahiye ile geç tanıştım. Sağlık dolu günler. Davut Doğan Cumhuriyet İlköğretim okulu Bilgisayar Öğretmeni