22
Mayıs
2024
Çarşamba
BESNİ - ADIYAMAN

İplik fabrikası okul onardı

Besni ilçesinin Sugözü Beldesi'nde bulunan Şehit İmam Tan İlköğretim Okulu Betaş İplik Fabrikası tarafından onarıldı.

Adıyaman'ın Besni ilçesindeki en büyük ekonomik girdilerinden birisi olan 600 kişinin istihdam edildiği BETAŞ A.Ş. eğitime katkı sağlamaya devam ediyor. Sugözü Beldesi'nde bulunan Şehit İmam Tan İlköğretim Okulunun bakım ve onarımı BETAŞ tarafından yapıldı. İlköğretim okulunun ana binasının iç ve dış cephelerinin boyasını yapan BETAŞ, ek dersliklerin de sıva ve boyasını yaptı. Çalışmalara, ilköğretim okulu yetkilileri ile belediye personeli de iş gücü desteği verdi.

BETAŞ Genel Müdürü Kerem Yalkın yaptığı açıklamada, şirket olarak eğitime destek verdiklerini belirterek, "Besni'de eğitime yapılan yatırımlara bizlerinde destek vermemesi söz konusu olamazdı. Sugözü Beldesi Şehit İmam Tan İlköğretim Okulunu kardeş okul olarak gördük ve okulun ihtiyacı olan onarımı yaptık. Betaş olarak okulumuza ileriki zamanlarda ihtiyaca göre devam edeceğiz" dedi.

Onarımı Betaş İplik Fabrikası tarafından tamamlanan Şehit İmam Tan İlköğretim Okulu, Besni Kaymakamı Hulusi Şahin, belde belediye başkanları ve Besni Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan tarafından ziyaret edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2007 Salı 14:49:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?