3
Haziran
2024
Pazertesi
BESNİ - ADIYAMAN

Latif Doğan'dan memleketinde konser

Ünlü türkücü Latif Doğan, memleketi Adıyaman’ın Besni İlçesi’nde kimsesiz çocuklar ve fakir aileler yararına konser verdi.

Besni Eğitim Kültür ve Sosyal Dayanışma Gönüllüleri Derneği tarafından kimsesiz çocuklar ve fakir aileler yararına Besni Kız Meslek Lisesi salonunda düzenlenen konserde Latif Doğan hemşehrilerine keyifli anlar yaşattı. Fenerbahçe-Galatasaray maçı sonrası verilen konsere, Besni Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, Besni Eğitim Kültür ve Sosyal Dayanışma Gönüllüleri Derneği Başkanı Hatice Göncü, Latif Doğan’ın akrabaları ve vatandaşlar katıldı.

Fenerbahçeli olan ünlü türkücü, Fenerbahçe’nin Galatasaray’ı yenerek şampiyon olmasının verdiği moralle sahneye çıkınca, salonda bulunanlara unutulmaz bir gece yaşattı.

Hareketli şarkılar eşliğinde oynayan ve halay çeken seyircinin arasına giren Doğan’a Fenerbahçeli bir seyirci Fenerbahçe atkısı hediye etti. Atkıyı boynuna saran Doğan, "Bu salonun tıklım tıklım olması gerekirken, Cimbomlular bugün hüsrana uğradığı için gelememiş. Övünmek gibi olmasın önce Besnisporlu’yum, daha sonra Fenerbahçeliyim" dedi.

Latif Doğan’ın bu sözlerine salonda bulunan Fenerbahçeliler destek verirken, Galatasaraylılar yuhaladı. Gecenin geç saatlerine kadar süren konserde Besnililer unutulmaz bir gece yaşadı. Konser sonrası Fenerbahçe-Galatasaray maçını değerlendiren Latif Doğan "Herkes bir gün Fenerbahçeli olacak" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2005 Pazartesi 14:12:21
Güncelleme :23 Mayıs 2005 Pazartesi 14:19:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?