23
Mayıs
2024
Perşembe
BESNİ - ADIYAMAN

Latif Doğan'dan okul onarımına destek

Aşağı Çöplü Köyü Okulu'nun bakım ve onarımını üstelenen Latif Doğan okul açılışı için geldiği Aşağı Çöplü’de büyük coşku ile karşılandı. Açılışa Besni Kaymakamı Mahmut Herasanlıoğlu, Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, Jandarma Komutanı Yzb. Oğuz Can, sanatçı Latif Doğan, daire amirleri, okul müdürleri, birçok vatandaş ve öğrenciler katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan, Aşağı Çöplüler Derneği Başkanı Selahattin Öztürkeriİ ve Latif Doğanın konuşma yaptığı okul açılışında Besni Kaymakamı Mahmut Herasanlıoğlu, Latif Doğan’a Şükran Belgesi verdi.

İstanbul’daki Derneklerden Aşağı Çöplülüler Dernek Başkanı Selahattin Öztürkeri burada yaptığı konuşmada; "İstanbul’da derneğimizi ziyaretleri sırasında görüştüğümüz Latif Doğan okulun tamirini üstlendi. Hiç bir maddi desteği esirgemeden bizleri onurlandırdı. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum" diyen Öztürkeri ; "Ülke genelinde başlatılan “Haydi Kızlar Okula” Kampayası ile birlikte köyümüzde okula gitmeyen kız öğrenci kalmadı. Aşağı Çöplü’deki kızlarımızın tamamı okumaktadır,”dedi. Etkinlik, Sanatçı Latif Doğan'ın söylediği parçalar ve B.E.V öğrencilerinin folklor gösterisi ile sona erdi.

İrfan Yılmaz
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2005 Perşembe 14:46:42
Güncelleme :16 Eylül 2005 Cuma 03:47:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?