16
Haziran
2024
Pazar
BESNİ - ADIYAMAN

Minibüs takla attı: 1 ölü, 7 yaralı

ADIYAMAN'DA MİNİBÜS TAKLA ATTI: 1 ÖLÜ, 7 YARALI

Adıyaman'ın Besni ilçesinde karşıdan karşıya geçmek isteyen yayaya çarpmamak için direksiyonu kıran sürücünün kullandığı minibüs takla attı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep istikametinden Besni istikametine gitmekte olan Mustafa Gül (51), Besni'ye bağlı Karagüveç köyünde karşıdan karşıya geçmek isteyen İpek Hazar'a çarpmamak için direksiyonu kırınca minibüs takla attı. Kazada minibüste sıkışan sürücü Mustafa Gül hayatını kaybederken, Merve Dayan, Muhittin Dayan, Ayşe Gül, Hatice Gül, Tülay Dayan ve Alihan Ömür Dayan ile yaya İpek Hazar yaralandı. Ambulanslarla Besni Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Merve Dayan ve Alihan Ömür, hayati tehlike kaydıyla Adıyaman Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Kaza nedeniyle yol uzun süre trafiğe kapanırken, kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

ADIYAMAN'DA MİNİBÜS TAKLA ATTI: 1 ÖLÜ, 7 YARALI
ADIYAMAN'DA MİNİBÜS TAKLA ATTI: 1 ÖLÜ, 7 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2011 Cuma 18:43:00
Güncelleme :4 Şubat 2011 Cuma 22:52:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kidisli IP: 78.35.111.xxx Tarih : 13.02.2011 17:19:39

kaza  iler alakali olarak birincisi  rahmetli  olan söförün cok süratli oldugu aciktir,ancak bunun yaninda özürlü bir cocugu ulu orta yala birakanlar  DEVLETTEN    bakim maasi aldigi halde mualesef cocukla    ilgilenmeyip muaalesef bir ailenin sonunu  getirdiler,  mualesef