15
Haziran
2024
Cumartesi
BESNİ - ADIYAMAN

Öğrenciler destek bekliyor

Adıyaman'ın Besni İlçesi Atatürk İlköğretim Okulu 6. sınıf öğrencileri, okullarına destek amacıyla çıkardıkları gazeteyle fotokopi makinesi alacak. 

Atatürk İlköğretim Okulu 6. sınıf öğrencileri kendi imkanlarıyla çıkardıkları "Atatürk İlköğretim Okulu Gazetesi" ile okullarına destek oluyor. Büyük bir özveriyle gazeteyi hazırlayarak satan öğrenciler, bugüne kadar okulun temizlik malzemelerini aldı.

Atatürk İlköğretim Okulu 6. sınıf öğrencileri her şeyin devletten beklemenin yanlış olduğunu belirterek, "Biz okulumuzun bazı ihtiyaçlarını karşılamak için gazete çıkarmaya karar verdik. Gazetenin içeriğindeyse okulda yapılan sosyal kültürel faaliyetlerin yanı sıra çeşitli konulardaki yazılara yer veriyoruz. Bugüne kadar okulun bazı ihtiyaçlarını karşıladık. Ancak şu anda okulun en büyük eksiği olan fotokopi makinesini almak için çalışıyoruz. Derslerimizi aksatmadan hazırladığımız bu gazeteye Besnili vatandaşların ilgi göstermesini bekliyoruz. Bizim bunu yapmaktaki en büyük amacımızsa her şeyi devletten bekleme mantığını ortadan kaldırmaktır. Umarım gazetemiz gerekli desteği görür ve okulun ihtiyaçlarını karşılarız" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2006 Pazartesi 11:06:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?