16
Haziran
2024
Pazar
BESNİ - ADIYAMAN

Sebzeciler dükkan ihalelerine girmeyecek

SEBZECİLER DÜKKAN İHALELERİNE GİRMEYECEK

Adıyaman'ın Besni ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Besni Sebzecileri ve Pazarcıları Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Faik Özalp, önümüzdeki Cuma günü yapılacak olan eski köylü garajında uzay çatı projesi dahilinde yapılan dükkan ihalelerine girmeyeceklerini açıkladı.

Başkan Faik Özalp, eski köylü garajının sebze pazarı gibi yansıtıldığını, ancak hal böyle iken kendilerinin ve sebzeci esnafının bu konuda hiçbir şekilde fikir ve görüşleri alınmadığını belirtti. Özalp, "Bu nedenden dolayı sebzeci esnaflarla dernek binasında toplanarak fikir alışverişinde bulunduk ve aldığımız sonuçla ihaleye girmeme kararı aldık.Belediye ile bu konuda 3 kez görüştük ancak bize hiçbir cevap verilmedi" dedi.

Özalp, "Daha önceki belediye dönemlerinde başkanlar bizim de fikir ve görüşlerimizi alır ve ona göre davranırlardı. Mevcut belediye yetkililerinden de aynı duyarlılığı bekliyoruz. Sebzeci esnafı zor durumdadır. İçinde bulunduğu bu zor durumdan kurtulabilmesi için de belediyenin ve yetkililerin bizlere destek olması gerekiyor. Bu konuda Besni belediyesinin desteklerini bekliyoruz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2011 Pazartesi 16:09:03
Güncelleme :8 Şubat 2011 Salı 00:51:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?