31
Mayıs
2024
Cuma
BESNİ - ADIYAMAN

Sendika yöneticileri bir araya geldi

Besni ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Arslan öncülüğünde, bir araya gelen eğitim sendikaları, ilçedeki eğitim ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. 

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Arslan'ın katıldığı toplantı Eğitim Bir-Sen binasında gerçekleşti. Toplantıya, Eğitim Bir-Sen ilçe Temsilcisi Ömer Başçobanlar, Türk Eğitim-Sen Temsilcisi Fuat Akdeniz, Eğitim-Sen Temsilcisi Hüseyin Horuz, BASK Temsilcisi Abidin Arıcı, Teç-Sen Temsilcisi Nevzat Öztürk, Eğitim-İş Sendikası adına Vedat Akdeniz katıldı. 

Toplantıda konuşan Mehmet Arslan sendika temsilcileriyle ikinci toplantıyı yaptıklarını ifade ederek, "Besni'de eğitimin kalitesini artırmak, fiziki durumu iyileştirmek için sendikaların fikirlerinden faydalanacağız. Eğitim konusunda sendikaların önerilerine her zaman açığız. Okul öncesi okullaşma oranın daha da artırılması için 'Geç Olmadan Harekete Geç' kampanyası başlatıldı" dedi. 

Daha sonra sendika yetkilileri tek tek fikirlerini dile getirirken, bu toplantıların iki ayda bir düzenlenmesine karar verildi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2008 Pazartesi 15:48:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?