16
Haziran
2024
Pazar
BESNİ - ADIYAMAN

Taziye evi hizmete girdi

OSMAN DOK TAZİYE EVİ HİZMETE GİRDİ

Adıyaman'ın Besni ilçesinde yapımı tamamlanan Pınarbaşı Mahallesi Osman Dok taziye evi hizmete açıldı.

Uşak'ta yaşayan Besnili Tekstilci Osman Dok tarafından Pınarbaşı Mahallesindeki Belediyeye ait arsa üzerinde yaklaşık 70 bin TL harcanarak yaptırılan taziye evinin yapımı tamamlandı. Taziye evinin anahtarı hizmete sunulmak üzere Besni Belediye Başkanı Fahri Serter'e teslim edildi.

Anahtar teslim töreninde açıklamalarda bulunan Osman Dok, yaptırmış olduğu taziye evinin Besni'ye hayırlı olmasını diledi. İnsanların ihtiyaçlarını bir nebzede olsa karşıladığı için ruhen rahatladığını ifade eden Dok, "Bana bu fırsatı veren ve taziye evinin yapımından bitirilmesine kadar yanımda olan Besni Belediyesine teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Fahri Serter ise, çarpık yapılaşmanın ve tek katlı toprak evlerin çok olduğu Pınarbaşı mahallesinin eski bir mahalle olduğunu söyleyerek, "Diğer kenar semtlerde olduğu gibi buradaki evlerinde çok küçük olmasından dolayı vatandaşlarımız taziye kabullerinde zorlanıyordu. Bizlerde vatandaşlarımızın sosyal yaşamlarını kolaylaştırmak ve rahat ortamlarda taziyelerini kabul etmelerini sağlamak için taziye evlerinin yapılmasının doğru olacağına karar verdik. Belediyeciliğin sadece yol, park ve temizlik yapmaktan ibaret olmadığı düşüncesi ile vatandaşlarımıza doğumdan ölüme hayatının her safhasında yardımcı oluyoruz. Bu taziye evini Pınarbaşı mahallesine kazandıran ve bizleri mutlu eden hemşehrimiz Osman Dok'a teşekkür ediyor, taziye evinin Pınarbaşı mahallesi sakinleri ve Besni halkına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

OSMAN DOK TAZİYE EVİ HİZMETE GİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2011 Perşembe 16:48:04
Güncelleme :14 Temmuz 2011 Perşembe 17:58:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?