28
Mayıs
2024
Salı
GERGER - ADIYAMAN
Belediye Sayfaları

Çocuklar bayramlarını kutladılar

Adıyaman'ın Gerger İlçesi'nde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen etkinliklerde çocukların canlandırdığı 'Çanakkale Zaferi' piyesi göz doldurdu.
Atatürk'ün dünyadaki bütün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Gerger İlçesi'nde halkın yoğun ilgi gösterdiği bir törenle kutlandı. Kutlama törenine Kaymakam Erkan Kalendar, Belediye Başkanı Arif Karatekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Çalışır'ın yanı sıra çok sayıda öğrenci ve vatandaş katıldı. Öğrencilerin düzenlediği piyesler izleyenlere duygulu anlar yaşattı. Özellikle öğrencilerin canlandırdığı "Çanakkale Zaferi" isimli piyes büyük alkış aldı. Tiyatroyu izleyen protokol üyeleri ve vatandaşlar oyuncuları ayakta alkışladı.
Törende bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Çalışır, birlik ve beraberlik çağrısında bulunarak, "Bildiğimiz bayram kutlamalarının ötesinde bir kutlama yapmayı hedefledik. Bayramı en iyi şekilde kutlamak için 1 aydır hazırlanıyoruz. Önümüzdeki bütün ulusal bayramlarda halka ve öğrencilere bu coşkuyu yaşatmayı hedefliyoruz" dedi.
.
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2006 Pazar 20:50:59
Güncelleme :23 Nisan 2006 Pazar 20:55:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafozhan IP: 212.175.112.xxx Tarih : 9.11.2006 00:08:42
Halamı bayramlar hükümet konağının önündeki dar yerde kutlanıyor. Öğrenciler sığmazdı rezil olurduk orada. Hİç bir şey değişmemiş demekki. Orada görev yapan arkadaşlara kolaylıklar öğrencilere başarılar dilerim.