18
Mayıs
2024
Cumartesi
GERGER - ADIYAMAN
Belediye Sayfaları

Hastane ihalesi bu ay yapılacak

30 YATAKLI GERGER ENTEGRE HASTANESİ'NİN İHALESİ BU AY İÇERSİNDE YAPILACAK

AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, 30 Yataklı Gerger Entegre İlçe Hastanesi'nin ihalesinin Haziran ayı içersinde yapılacağını açıkladı.

Ahmet Aydın, AK Parti iktidarı süresince tüm Türkiye'de olduğu gibi Adıyaman'da da sağlık alanında çok büyük hizmetler yapıldığını vurguladı. Hizmetlerin devam ettiğini açıklayan Ahmet Aydın, "Son olarak yoğun çalışmalarımız neticesinde programa alınıp, ödeneği de hazır edilen ve2010 yılı sonunda faaliyete geçmesi planlanan 30 Yataklı Gerger Entegre İlçe Hastanesi'nin 25 Haziran tarihinde ihalesi yapılacak. İhalesi yapılacak olan bina en kısa zamanda inşaatına başlanacağının müjdesini hemşerilerimle paylaşmak istiyorum. Böylece Gerger ilçemize de yeni ve modern bir hastane kazandırılmış olacaktır" dedi.

AK Parti hükümetinin 2003'ten bu yana sağlıkla ilgili tüm birimleri katlayarak büyütmeye devam ettiğini belirten Aydın, hali hazırda planlanan, programa alınan veya inşaatı devam eden yatırımlar açıklayarak, "Tamamlanmak üzere olan Kahta Karadut Aile Sağlığı Merkezi, merkezde 2013 yılında bitirilmesi planlanan ve halen inşaatı devam eden 400 yataklı Devlet Hastanesi, yapımı bitirilerek önümüzdeki ay teslim edilecek olan 150 yataklı Kahta Devlet Hastanesi, inşaatına başlanan ve 2011 sonunda bitirilmesi planlanan 75 yataklı Besni Devlet Hastanesi, yapımına bir hayırsever vakıf tarafından başlanan ve devam eden 60 üniteli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, yapımı devam eden, 35 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin yeni bloğu, inşaatı devam etmekte olan 10 yataklı ve lojmanlı Kahta Göçeri Entegre İlçe Hastanesi, arsa tahsis aşamasında ve arsa bulunması halinde yapılacak olan Atakent Aile Sağlığı Merkezi, ihalesi tamamlanmış olan Merkez Hasancık Aile Sağlığı Merkezi, 2010 yatırım programında olup planlanan A

tipi Kahta Toplum Sağlığı Merkezi gibi yatırımlarımız var. Her alanda olduğu gibi dünya standartlarını yakalama hedefine her geçen gün bir adım daha yaklaşan ülkemiz ve Adıyaman'ımız sağlık alanında da düne göre bugün hedefini ve vizyonunu çok daha büyük tutmaktadır. İlimize yapılan tüm bu sağlık yatırımları hemşerilerimizin en modern anlamda sağlık hizmetlerinden faydalanması için yapılan çalışmalar neticesinde şekillenmektedir" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2010 Salı 16:24:04
Güncelleme :1 Haziran 2010 Salı 23:58:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?