15
Mayıs
2024
Çarşamba
GÖLBAŞI - ADIYAMAN

Buzlanma 40 kişiyi hastanelik etti

Gölbaşı İlçesi'nde kar yağışı sonrası hava sıcaklığının düşmesiyle oluşan buzlanma sebebiyle çok sayıda maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi, son bir haftada 40 kişi buzda düşerek hastanelik oldu. 

Kent merkezinde meydana gelen buzlanmadan dolayı yolda kayan araçlar maddi hasarlı kazalara neden olurken, vatandaşlar ise buzda kayması sonucu hastanelere kaldırıldı. 

Gölbaşı Devlet Hastanesi Başhekimi Alper Ertuğrul, son bir hafta içerisinde hastanelerine 40 kişinin geldiğini belirterek, "Buzlanmadan dolayı hastanemize son bir hafta içerisinde 40 kişi müracaat etti. Hastaların el ve ayaklarında meydana gelen kırılma ve çıkmanın yanı sıra vücutlarında ezilmeler meydana geldiği görüldü" dedi. 

Buzlanmadan dolayı meydana gelen kazalar nedeniyle de zaman zaman trafik akışı aksadı. Yetkililer, buzlanma görülen yollarda sürücülerin dikkatli şekilde gitmeleri gerektiği uyarısında bulundu.
İHA
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2007 Cumartesi 14:21:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ismail ördü IP: 83.135.156.xxx Tarih : 13.02.2007 13:35:51
sehirde meydana gelen kötü hava sartlarini normala döndürmek belediyenin sorumlulugundadir, burda sayin baskan yusuf beyin ayrica bir almanya tercübesi vardir bundan neden yararlanmiyor.zamaninda yapilacak müdahalelerle cözülmeyecek sorun degil sonucta insanlarin sagli önemli olan. cözümü ise kullanacaginiz belirli miktarda tuz ve kum karisimi slm .