28
Mayıs
2024
Salı
GÖLBAŞI - ADIYAMAN

Gaziantepli işadamlarından yatırım

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mahmut Göksu'nun Gölbaşı Organize Sanayi Bölgesi'ne (OSB) yatırım yapmaları için davet ettiği Gaziantepli işadamları, OSB'de incelemelerde bulundu. 

Gölbaşı Kaymakamı Sefer Yılmaz tarafından kabul edilen Gaziantepli işadamlarına OSB hakkında bilgi verildi. Yapılan toplantı sonrası işadamları OSB'de incelemelerde bulundu. Milletvekili Mahmut Göksu, Gölbaşı OSB'nin çok kısa sürede bitirilip yatırımcının hizmetine sunulacağını kaydederek, "Diğer illerle bağlantı noktası durumunda olan Gölbaşı İlçesi'ne gelen yatırımcılar, hiçbir zorluk çekmez. Demiryolları ve karayolu ulaşımı rahatlıkla sağlanmaktadır. Bir yıl gibi kısa sürede bitirdiğimiz OSB'de 3 yatırımcıya arazi tahsis edildi. OSB'de yatırımcı için ne gerekiyorsa yapılıyor" dedi. 

Gaziantepli işadamları ise Gölbaşı OSB'nin yatırım için uygun olduğuna ve en kısa sürede yatırım yapmak istediklerini söyledi. Yatırımcılar arasında bulunan işadamı Ökkeş Eruslu, 100 dönümlük bir arazi tahsisi yapılması halinde kendisinin 250 kişiyi istihdam edeceği bir çuval fabrikası kuracağını açıkladı.
İHA
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2006 Çarşamba 18:28:18
Güncelleme :9 Ağustos 2006 Çarşamba 18:31:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
serdar demirkol IP: 85.101.31.xxx Tarih : 7.11.2006 23:17:59
Gölbaşına boyle yatırımlar oldugu surece mukemmel bir hale gelecek ve iş adamlarimizin gölbaşı gezisinde gölbaşı begenmelerı ve boyle bır ilçeye yatırım yapmaları herkezi cok sevındırdi bizzatta işsiz kalan ınsanlarımız durumu olmayan ekmege muhtac olan kişiler var bu bir ışık bence bir ilk olacak bu yatirimlar dahada buyuyecek boylecede işsizlık ortadan kalmıs olacak millet vekilimiz mahmut göksu bizzat kendisi boyle bir yatırımların yapılmasında buyuk rol oynuyo saygılarımla