22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÖLBAŞI - ADIYAMAN

İlköğretim öğrencilerinin sanat gecesi

Gölbaşı İlçesi Gazi İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından düzenlenen sanat gecesinde hazırlanan skeçler, müzikal oyunlar, tiyatro ve koro izleyenleri doyasıya eğlendirdi. 

Gölbaşı Belediye düğün salonunda düzenlenen tiyatro ve müzik gecesinde öğrencilerin ortaya koydukları sanatsal faaliyetler öğrenci velileri ve davetlileri neşelendirdi. 

Gazi İlköğretim Okulu Müdürü Saim Başaçık, öğrencilerin gösterilerini kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde hazırladıklarını ifade ederek, "Öğrencilerimizin özgüvenini geliştirmek, boş zamanlarını en iyi bir şekilde değerlendirmek ve kabiliyetleri ölçüsünde yetiştirmek amacıyla bu tür etkinliklere ağırlık veriyoruz. Bu tür etkinliklere öğrencilerimizin ve halkımızın ihtiyacı olduğu inancındayım" dedi. 

Gecede; öğrenciler, en karlı pazarlık, Ayşe'nin karısı, test çocuk, halo dayı, Gülsüm’ün kısmeti ve eli öpülesice adlı skeçleri sahneledi. Gecede, Halk Eğitim Müdürlüğü Eğitmeni Erdal Doğan'ın bağlaması eşliğinde konser veren öğrencilerin oluşturduğu koro, beğeni topladı.
İHA
Yayın Tarihi : 15 Mart 2007 Perşembe 11:58:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ece özgür IP: 85.99.25.xxx Tarih : 22.05.2007 07:52:14
bence çok güzel bende beğendim yaşasın sayım hoca