25
Mayıs
2024
Cumartesi
GÖLBAŞI - ADIYAMAN

Öğrenciler yararına kermes

GÖLBAŞI'NDA FAKİR ÖĞRENCİLER YARARINA KERMES DÜZENLENDİ

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde Gölbaşı Eğitim Gönüllüleri Derneği (GÖL-DER) tarafından öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

Gölbaşı Belediye çay bahçesindeki kermese Kaymakam Bünyamin Yıldız, Milli Eğitim Müdürü Aziz Özduman, Emniyet Müdürü Fatih İnceyavuz, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kermesin açılışını yapan Kaymakam Yıldız, bayanları tebrik etti. GÖL-DER tarafından düzenlenen kermeste bayanların yaptıkları pike, nevresim, yatak örtüleri, havlular, yazmalar, çeyizlik eşyalar, tatlılar, hamur işleri, yöresel yemekler, yaş pastalar, börekler ve çiğ köftenin satışı yapıldı.

GÖL-DER Yönetim Kurulu Başkanı Halil Can, bu tür faaliyetlerin sosyal yardımlaşmayı arttırdığını belirterek, "Geleneksel hale gelen kermesimiz halkın büyük teveccühüyle karşılanmaktadır. Halkımızın bu ilgisine teşekkür ediyorum. Kermesi dernek üyelerimiz ile hayırsever ev hanımlarımız ve esnaflar tarafından düzenledik. Bu kermeste bayanlar tarafından yapılan el işleri ile hayırsever vatandaşlarımızın getirdiği eşyalar mevcuttur. Buradan elde edilecek gelir, tespit ettiğimiz fakir öğrencilerin eğitim

giderlerinde ve eğitime katkı sağlayacak çeşitli faaliyetlerde kullanılacaktır" dedi.

9 gün açık kalacak olan kermesten elde edilecek gelir, ihtiyaç sahibi öğrenciler için harcanacak.

GÖLBAŞI'NDA FAKİR ÖĞRENCİLER YARARINA KERMES DÜZENLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2010 Salı 19:56:05
Güncelleme :28 Nisan 2010 Çarşamba 16:34:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?