27
Mayıs
2024
Pazertesi
GÖLBAŞI - ADIYAMAN

Öğrencilere bayramlık dağıtıldı

Gölbaşı İlçesi'ne bağlı Maltepe Köyü İlköğretim Okulu'nda okuyan öğrencilere hayırsever bir işadamı tarafından bayramlık elbise hediye edildi. 

Merkezi İstanbul'da bulunan Taha Holding (LCW) ve Salmanoğulları Petrol'ün sahibi Mehmet Salman, okul idaresinin belirlediği 200 öğrenciye bayramlık elbise yardımında bulundu. Maltepe İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen törenle dağıtımı yapılan elbiseleri alan öğrencilerin çok mutlu olduğu gözlendi. Elbise dağıtım törenine, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Göksu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Köseler, Ozan Köyü Muhtarı İrfan Yılmazcan ve öğrenci velileri katıldı. Elbise dağıtımında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Göksu, geçen yıl da işadamının öğrencileri giydirdiğini fakat bu yıl bütün öğrencileri sevindirdiğini kaydederek, bu davranışın diğer işadamlarına örnek olması gerektiğini vurguladı. 

Maltepe İlköğretim Okulu Müdürü Özdemir, insana yapılan yatırımın önemine dikkat çekerek, "Geçmişte olduğu gibi, günümüzde de en büyük yatırım insana yapılandır. İçinde bulunduğumuz hoşgörü, yardımlaşma, bereket ve hayır ayı Ramazan'da böyle güzel bir etkinlikte buluşmanın huzuru ve mutluluğunu yaşıyoruz. İş adamlarımız ve eğitimcilerin asıl gayesi eğitime katkıda bulunmaktır. Bu bağlamda öğrencilere bayramlık elbise dağıtarak öğrencileri sevindiren hayırsever iş adamımıza teşekkür ediyorum" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2006 Salı 11:34:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?