16
Mayıs
2024
Perşembe
GÖLBAŞI - ADIYAMAN

Şehit polis aileleri için çay partisi

Gölbaşı İlçesinde polis eşleri, şehit polis ailelerine yardım için çay partisi düzenledi. 

Kıyı Restoranda gerçekleştirilen çay partisine Adıyaman Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam'ın eşi Fatma Sağlam, Emniyet Müdür Yardımcısı İbrahim Şenöz'ün eşi Yıldız Şenöz, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir'in eşi Kerime Özdemir ve çok sayıda polis eşi katıldı. 

Gölbaşı İlçe Emniyet Başkomiser Fikri Yıldırım'ın eşi Mehtap Yıldırım, çay partisini polis ailelerine destek sağlamak amacıyla düzenlediklerini belirterek, "Vazifesi uğruna şehit düşen emniyet mensubu ailelerine katkı sağlamak amacıyla toplandık. Böylesine anlamlı bir günde bir araya gelerek şehit ailelerini hiçbir zaman unutmadığımız göstermemiz lazım" dedi. 

Konuşmalar sonrasında mahalli sanatçılardan Erdal Doğan, Bahar Yıldız ve Yıldız Resturant sanatçısı Berivan'ın söyledikleri bir birinden güzel şarkılarla eğlenen polis eşleri bol bol halay çektiler.
İHA
Yayın Tarihi : 12 Mart 2007 Pazartesi 12:59:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mikail_Miko IP: 88.254.248.xxx Tarih : 24.04.2007 23:33:18
bir tane akıllı yok ki memlekette adamlar sehitler icin yardım toplayacaklar hazır tolanmısken de biraz tepinelim demisler sanırım oturup yas tutmaları gerekirken tabi sehit olan onlar olmayınca bu tur tablolar ortaya cıkıyor ...