25
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSAT - ADIYAMAN

Krosta başarıya ödül

KROSTA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Samsat Kaymakamı Ahmet Dilsiz, kros müsabakalarında il üçüncüsü olan kız öğrencileri makamında kabul ederek, ödüllendirdi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Adıyaman genelinden öğrencilerin katıldığı kros müsabakalarda ilk kez kızlarda, bir köy okulu dereceye girdi. Dereceye giren Uzuntepe İlköğretim Okulu spor kulübü öğrencilerinden Sümeyye Yağcı, Meral Keskin, Ayten Ünsal ve Şüheda Şimşek, öğretmenleri Hakan Nardan, Okul Müdürleri Bekir Aydın ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aktaş ile birlikte Kaymakam Ahmet Dilsiz'i makamında ziyaret etti. Ziyarette Kaymakam Dilsiz, dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.

Kaymakam Dilsiz, Uzuntepe İlköğretim Okulu öğrencilerinin azimli ve gayretli çalışmaları neticesinde bir ilki başararak kızlarda il bazında yapılan yarışmada dereceye girdiklerini vurgulayarak, öğrenci ve öğretmenlerini kutladı. Dilsiz, konuşmasında: "Okul sadece ders kitaplarında yazılı olan şeylerin öğretilmesinden ibaret değildir. Uzuntepe İlköğretim Okulumuz çeşitli spor alanlarında, halk oyunlarında ve diğer sosyal faaliyetlerinde bunu ispatlamışlardır. Çocuklarımızın il üçüncüsü olmaları bizleri de onlar kadar sevindirmiştir. Çocuklarımızın eğitimi ve bunu tamamlayıcı sosyal faaliyetleri için gerekli her türlü desteği vermeye devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2009 Salı 15:30:05
Güncelleme :25 Kasım 2009 Çarşamba 00:10:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?