24
Mayıs
2024
Cuma
SAMSAT - ADIYAMAN

Milletvekili Aydın Samsat'ta

MİLLETVEKİLİ AYDIN 'EVET' İÇİN SAMSAT'TA

AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Türkiye'nin kurallar ülkesi olması için 12 Eylül'de yapılacak referandumda 'evet' oyu kullanılması gerektiğini söyledi.

Samsat ilçesini ziyaret eden Milletvekili Aydın, halk ve esnafla bir araya gelerek referandumda 'Evet' denilmesini istedi. Türkiye'nin bugüne kadar birçok seçim yaşadığını ve bu referandumun bütün seçimlerden önemli olduğunu belirten Aydın, yaptığı konuşmasında bu referandumda vatandaşların kendi geleceklerini oyladıklarını, hiçbir parti ile ilgisi bulunmadığını belirterek, milletin gerçek manada egemen olması için 'evet' oyu kullanmasını istedi.

Milletvekili Aydın, yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Samsatlı vatandaşlarımız bugüne kadar her zaman üstlerine düşen görevi layıkıyla yerine getirmiştir. 12 Eylül'de de yüzde 100'e yakın, rekor bir oranla 'evet' diyeceklerinden hiç şüphemiz yoktur. Bu referandumun sununda halk gerçek anlamda iktidar olacaktır. Devletin her kurumu kendi işini yapacak, üstüne vazife olmayan işlere karışamayacaktır. Bugüne kadar devlet adına milleti ezdiler. Oysa devlet millet için vardır."

Milletvekili Ahmet Aydın, kullanılacak her oyun değerli olduğunu belirterek mutlaka sandığı gidilmesi ve 'evet' yönünde oy kullanması gerektiğini ifade etti. Aydın, darbelere son verilmesini gerektiğini sözlerine ekledi.

 

SAMSATLI KADINLAR "EVET" DİYECEK

Kadın ve Çocuk Hakları Derneği tarafından organize edilen toplantıda Samsatlı kadınlar 12 Eylül'de yapılacak referandumda 'evet' oyu kullanacaklarını açıkladılar. Toplantıya Adıyaman AK Parti Milletvekili Ahmet Aydın, Samsat Belediye Başkan Vekili Yusuf Ertürk, AK Parti İlçe Başkanı Abdulkadir Aslan, Kadın ve Çocuk Hakları Derneği Başkanı Emine Kardeş ve çok sayıda vatandaş katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Emine Kardeş, Samsat ilçesinde yaptığı incelemelerde genelde bütün

bayanları referandumda 'evet' oyu kullandıklarını ancak, çok ciddi anlamda içme suyu sıkıntısı yaşadıklarını belirterek, bunun insan hakları ve yaşama hakkına ters düştüğünü belirtti.

Milletvekili Aydın, özellikle kadınların, çocukların, yaşlıların ve özürlü insanların haklarının korunması için yoğun bir çaba harcadıklarını belirterek, 12 Eylül'de oylanacak olan anayasa değişiklik paketinde bu konularda köklü değişiklikler yaptıklarını belirtti.

 

SAMSATLI KADINLAR SU İSTEDİ

Aydın yaptığı konuşmasında, Samsat ilçesinde yaşanan içme suyu sıkıntısını bildiklerini, merkezi idareye getirilecek projenin takipçisi olacaklarını söyledi. Aydın, "Samsat ilçesinde ciddi anlamda içme suyu sıkıntısı var. Bunları gidermek adına her türlü katkıyı sunmaya hazırız. Belediye Başkanı, Milletvekili veya Muhtar her kim olursa olsun, vatandaşa hizmet için seçilir. Vatandaşımıza yardımcı olmak, onlara hizmet etmek bir lütuf değildir. Bu zaten bizim görevimizdir" şeklinde konuştu.

Samsatlı bayanların sağduyulu ve bilinçli bir şekilde 'evet' oyu kullanacaklarını belirtmelerinin kendilerini sevindiğini belirten Aydın, bayanlardan çalınmadık kapı bırakmamalarını, parti gözetmeksizin bütün vatandaşların sivil anayasaya 'evet' demelerini istedi.

MİLLETVEKİLİ AYDIN 'EVET' İÇİN SAMSAT'TA
İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2010 Çarşamba 18:37:00
Güncelleme :1 Eylül 2010 Çarşamba 19:28:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?