29
Mayıs
2024
Çarşamba
GERCÜŞ - BATMAN

Gercüşlü'ye müjde

Batman'ın Gercüş ilçesi ve köylerini ziyaretleri eden AK Parti Batman Milletvekili M. Emin Ekmen, Gercüş için önemli projeler üzerinde çalıştığını söyledi.


Batman'ın Gercüş ilçesine bağlı 30 köyü gezen ve gittiği yerlerde köylülerin sorunlarını dinleyen Milletvekili M. Emin Ekmen, AK Parti il Genel Meclis Üyesi Veysi Atılgan, AK Parti ilçe Başkanı İhsan Erpolat, Orhan Ekmen ve kalabalık bir grupla Gercüş ilçesine geldi. Milletvekili M. Emin Ekmen ve beraberindekiler, Gercüş'te esnafın sorunlarını dinledikten sonra 30 yataklı Gercüş Devlet Hastanesini de ziyaret etti. Ekmen, hastanede yatan hastaları ziyaret edip geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Ekmen, Gercüş ilçesi için önemli projeler hazırladıklarını belirterek, ilk etapta 7 trilyona mal olacak Anadolu Lisesi için en geç 1 ay içerisinde ihale çıkarılacağı müjdesini verdi. Bununla beraber 3 trilyona mal olacak 200 kişilik öğrenci yurdunun da yapılacağını, bu öğrenci yurdunun da bu ay içerisinde ihalesinin gerçekleşeceğini belirten Milletvekili M. Emin Ekmen "Eski Hükümet konağının projesi şu an hazır. İhalesi 3 gün içerisinde yapılacak. Gercüşlü gençlerin spor faaliyet alanı olarak kullandıkları halı sahanın onarımı için Spor Toto'dan para tahsis edilmiş durumda. En kısa zamanda onarımı yapılacak. 42 yıldır yapılmayan Yemişli Köy yolu yapımına 15 gün içinde başlanacak" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2008 Pazar 16:35:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yarayan kana IP: 88.254.90.xxx Tarih : 3.08.2008 00:25:55

selamlar vekilimden bi rıcam var batman bölgesinde o kadar işsiz varken kps adıaltında buraya ankara ist maraş v.s den işçi getirmelerine hiçmi rahatsızlık duymuyarlar batman da 2 miletvekili biliyoru başka bi şey bilmiyoruz demeleri bi gercüş lü olarak rahatsız oluyorum ..