18
Mayıs
2024
Cumartesi
GERCÜŞ - BATMAN

Gerçüş'te sünnet şöleni

Vakıf başkanı Selahattin Şimşek, sünnet şöleni için hazırlıkların son aşamaya geldiğini belirterek, sünnet ettirilecek olan çocukların sünnet elbiselerinin Şafak Temizlik Limited şirketi tarafından karşılanacağını açıkladı.

Vakıf Başkanı Şimşek, hizmetlerinin bununla sınırlı kalmayacağını, Gercüş eğitimine katkı olarak Sınav basın yayın Org. San. Şirketi tarafından öğrencilere ÖSS ve LGS kitaplarının dağıtımının yapılacağını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü, "Ayrıca deneyimlerini paylaşmak üzere tarımsal kredi ve projeler konusunda Batman Ziraat Mühendisleri odası temsilcilerinin bilgilendirme çalışmaları ve hukuki haklar konulu seminer çalışması ile avukat İrfan Güven etkinliğimize renk katacaktır. Deniz feneri derneği’nin sağladığı yardım paketleri kaymakamlık tarafından tespit edilen yoksul ailelere dağıtılacaktır. Yerel düzeyde organize olan vakfımızın, ülke çapındaki yardımsever şirket ve derneklerle organize ettiği bu programın amacı, maddi yardımdan ziyade bilgi alışverişini sağlamak ve 2004-2005 eğitim ve Öğretim yılı öncesi, bir nebze de olsa insanlarımıza faydalı olmaktır."

Batman Gazetesi
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2004 Cuma 16:02:09
Güncelleme :29 Ekim 2005 Cumartesi 11:52:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sevket birindar IP: 81.214.143.xxx Tarih : 15.03.2005 17:08:07
Bu olayın gerçekleşmesinde emeği geçen duyarlı gercüş halkına teşekürlerimi sunar devamının gelmesini cenabı hak Allah'tan dilerim. HERŞEY GERCÜŞ İÇİN...