22
Mayıs
2024
Çarşamba
GERCÜŞ - BATMAN

Öğrencilere diş macunu ve fırça

Gercüş ilçesinde, bir market tarafından ilçeye bağlı 9 köy okulundaki 2 bin öğrenciye 2 bin adet diş macunu ve fırçası dağıtıldı.

"Diş Sağlığı Haftası" etkinlikleri kapsamında Aras Market tarafından köylerdeki ilköğretim okulu öğrencilerine 2 bin adet diş fırçası ve diş macunu dağıtıldı. Marketin sahibi Hasan ve Kadir Aras kardeşler, köylerde okuyan öğrencilerin en önemli sorunlarından birinin ağız ve diş sağlığı olduğunu belirterek, "Günümüzde diş fırçalama alışkanlığı medeniyet göstergesi olarak kabul ediliyor. Köylerdeki çocukların sağlıklı ve medeni bireyler olarak yetişmesi için 3 yıldır ilköğretim okullarına ücretsiz kırtasiye malzemesi, diş fırçası ve diş macunu dağıtıyoruz. Aras Market'in yönetim anlayışında vatandaşlarımıza sağlık konusunda yaptığımız hizmetler en az yol götürmek, su getirmek ve çöp toplamak kadar önemlidir" dedi.

Diş macunu ve fırçası dağıtılan Konak, Hisar, Koçak, Akyar, Akburç, Ulaş, Sapanlı, Tepecik ve Kömürcü ilköğretim okulu öğretmenleri ve öğrenci velileri, Aras Market yetkililerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür ettiler.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2007 Perşembe 12:03:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?