31
Mayıs
2024
Cuma
KOZLUK - BATMAN

Başkan Başri'den iftar yemeği

Kozluk İlçesi Belediye Başkanı Hikmet Bahşi ,Ramazan ayı nedeniyle ilçedeki daire amirleri, siyasi parti başkanları ile sivil toplum kuruluşu temsilcilerine iftar yemeği verdi.

İftar yemeğine Kozluk Kaymakamı İskender Yönden, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Eryılmaz ile Emniyet Müdürü Orhan Armağan, daire amirleri, İl Genel Meclisi üyeleri, Kaymakamlık çalışanları ile çok sayıda davetli katıldı.

Belediye Başkanı Hikmet Bahşi, Ramazan ayında verilen yemeğin birlik ve beraberliği daha da pekiştireceğini belirterek, amaçlarının kurumlar arası diyaloga olumlu yönde katkıda bulunmak olduğunu ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2008 Cuma 12:54:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
barış can IP: 88.234.45.xxx Tarih : 23.09.2008 18:28:46

ya başkanım burakın bu ayakları bunlar boş işler sen oraya yemek verecegene okadar insan aç var onlara yardım essey din ya sen ancak yok kaymakamı yok emiyet yok sen kendi işine bak işçilerin baralarını ver olanda sevin sin hiç toplum da oldugun zaman kaymakama diyor musun mu kozlugun hali ne olacak sizden rıcam belediye iş çilerine iyi bak iyiy bak ki yine sen otur o koltuga allah var yukarda öbürbelediye başkanların dan daha iiisin ama yetmi yor kozluga biraa daha gayret sadece rizam olacak saygilar.kozluk vatandaşı