20
Mayıs
2024
Pazertesi
KOZLUK - BATMAN

Kaymakamlıktan Ramazan yardımı

Kozluk Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından ihtiyaç sahibi 2 bin 550 aileye Ramazan ayı dolayısıyla 50 ile 300 YTL arasında yardım yapıldı.

Kaymakam İskender Yönden, Ramazan ayı öncesinde muhtaç vatandaşların ihtiyaçları için 50 ile 300 YTL arası nakdi yardım yaptıklarını belirtti.

Sosyal devlet olma gereği yardımların devam edeceğini ifade eden Yönden, Ramazan ayından önce yapılan yardımın vatandaşlara yardımcı olacağını söyledi. Yardımı alan vatandaşlar ise, nakit paraya çok ihtiyaçları olduklarını belirterek, "Kaymakamlığın yardımları bize hem maddi, hem manevi destek oluyor. Devletin devamlı yanımızda olduğunu hissediyoruz. Yardımlarından dolayı devletimize ve Kaymakam İskender Yönden'e sonsuz teşekkür ederiz" ifadelerini kullandılar.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2008 Cuma 15:02:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
rumuz IP: 85.104.58.xxx Tarih : 28.11.2008 23:40:43

ne parası paralar kime gidiyor allah aşkına bakınız hafta sonunu kozlukta geçirdim ve kahve köşelerinde şunlar konuşuluyordu sosyal yardımlaşma vakfı başkanı belirlediği kişilere her hafta düzenli olarak yüksek meblada para yardımı yapıyor ve üstelik sosyal yardımlaşma vakfında da sigortasız işçi çalıştırıyorlar ve üstelik bu çalıştırılan personeller her ayın belirli günlerinde değil 10 geç olarak maaş alıyorlar neden sizce???? nedeni bir araştırma olduğunda müfetişler hesapları kontrol edince paralar düzenli olarak verilmiyor denilecek şimdi kozlukta yerel gazete varmı bu gazete neden bunların üstüne gitmiyor sıkar biraz.. dürüst gazetecilik kavramı diye birşey kalmamış ortada gazetedeki ihale metnini kaybederler kendinizi düşündüğünüz gibi ilçeyi düşünün beyler unutmayın birgün ayağınız taşa takılacak sonra başınıza vurucaksınız neyse bu yorumu okuyanlar nereye ulaşacaksa ulaşsın mutlaka televizyon kanallarına arenaya deşifreye haber etsin bunları gelip ilçede araştırsınlar bakalım neler oluyor..