17
Mayıs
2024
Cuma
KOZLUK - BATMAN

Kozluk Belediye çalışanlarından örnek davranış

Maddi sıkıntı nedeniyle kadrolu işçilerin dönüşümlü çalıştırıldığı Batman’ın Kozluk İlçe Belediyesi’nde, zorunlu izinde bulunan bazı işçiler hizmetlerin aksamaması için gönüllü çalışmaya başladı.

Batman’ın Kozluk İlçesi’nde 3 ay önce zorunlu izinde bulunmasına rağmen ilçedeki hizmetlerin aksamaması için gönüllü çalışmaya başlayan Abdulhekim Dayanç’tan sonra yaklaşık 30 işçi daha gönüllü çalışmak için belediyeye dilekçe verdi.

Kozluk’ta yaşayan bir insan olarak evde oturmayı içine sindiremediğini belirten Abdulhekim Dayanç, belediyeye dilekçe ile müracaat ederek gönüllü çalışmaya başladığını, bu hareketin arkadaşlarına da örnek olduğunu ve 30 civarında işçi arkadaşının gönüllü çalışmaya başladığını ifade etti. Dayanç, "Belediye tüyü bitmeyen yetim insanların belediyesi olduğu için biz bu fedakarlığı yaptık ve yapacağız. Bizler her zaman için halkımıza ve Kozluk Belediyesi’ne fedakarlık yapacağız" dedi.

AK Parti’li Belediye Başkanı Hikmet Bahşi, belediyenin borçları nedeniyle kadrolu işçileri yıl içerisinde 4 gruba ayırarak dönüşümlü çalıştırma uygulaması başlatmıştı.

BATMAN (İHA) -
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2004 Çarşamba 15:35:00
Güncelleme :4 Nisan 2005 Pazartesi 12:06:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
taylandergün IP: 81.215.100.xxx Tarih : 11.03.2005 19:13:56
bilmem valla iyi bir adama benziyo o benim iniştemoluyo saygılarımlabu siteniziçok beğendimbenimdesizibikatkımolmasınıisterdim bye