26
Mayıs
2024
Pazar
KOZLUK - BATMAN

Oğlu kız kaçırdı diye...

Batman'ın Kozluk ilçesinde oğlu kız kaçıran babaya kızın yakınları tarafından işkence yapıldığı ileri sürüldü. Kaçırılan kızın yakınları tarafından kulaklarının ve el bileklerinin kesildiği iddia edilen baba tedavi altına alındı.

Muş'un Bulanık ilçesi nüfusuna kayıtlı ve Bitlis'in Tatvan ilçesinde ikamet eden N.B'nin (50) kulakları ve bilekleri oğlunun bir yıl önce Kozluk ilçesi Karaoğlak köyünde tanışıp kaçırdığı kızın yakınları tarafından kesildi.

Bir yıl önce Batman'ın Kozluk ilçesinde amcasının oğluyla nişanlıyken tanıştığı gençle kaçan genç kızın yakınları aradan bir yıl geçtikten sonra gencin yaşadığı Tatvan ilçesine giderek B. ailesiyle barışmak istediklerini söylediler. Bu barış davetini kırmayan gencin babası N.B kapılarını kızın yakınlarına açtı.

Kızın yakınları köylülere barıştıklarını ispatlamak için gencin babası N.B'yi Batman'ın Kozluk ilçesine bağlı Karaoğlak köyüne davet etti. Bu daveti de kırmayan gencin babası kızın yakınlarıyla aynı arabaya binerek Batman'a doğru hareket etti. Kozluk ilçesine bağlı Karaoğlak köyü yakınlarında arabayı durduran kızın yakınları gencin babası N.B'nin ellerini bağlayıp iki kulağını ve ellerini keserek yol kenarına atıp kaçtılar.

Kanlar içinde yol kenarında kalan N.B, Kozluk- Batman arası sefer yapan
minibüsçüler tarafından alınarak Kozluk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Batman'a getirilen N.B, buradan da Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Kozluk İlçe Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Amirliği'nin, kulak kesme olayının faillerinin yakalanması için geniş çaplı araştırma başlattığı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2009 Çarşamba 22:20:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?