24
Mayıs
2024
Cuma
KOZLUK - BATMAN

Tekerlekli sevinç

Batman’ın Kozluk İlçesi’nde elleri üzerinde yürüyen özürlü Uğur Acet’in, İstanbullu bir iş adamının gönderdiği tekerlekli sandalyeyle hayatı değişti. Hayata elleriyle bağlanan Acet, bindiği tekerlekli sandalye ile mahalleyi gezdi.

Kozluk İlçesi Değirmendere Mahallesi’nde ikamet eden 14 yaşındaki Uğur Acet, tekerlekli sandalyeye kavuştu. İHA’nın yaptığı haber sonrası, ismini vermek istemeyen İstanbullu bir iş adamı tarafından gönderilen tekerlekli sandalyesine kavuşan Acet, yıllar sonra mutluluk yaşadığını söyledi.

Maddi imkansızlık nedeniyle daha önce elleri üzerinde yürüyen ve hayata elleriyle bağlanan Acet, bindiği tekerlekli sandalye ile mahalleyi gezdi. Ağabeyi Atilla Acet’in sürdüğü tekerlekli sandalye ile ilk kez rahat bir şekilde gezme imkanı bulan Uğur Acet, kendisine yardım eli uzatanlara teşekkür etti. Uğur Acet’in Ağabeyi Atilla Acet, kardeşinin yıllar süren dramına el uzatanlara teşekkür ederek, "Allah onları mutlu etsin, sevindirsin" dedi.

Baba Mehmet Acet ise, çocuğunun 2 yaşında geçirdiği ateşli bir hastalıktan dolayı felç olduğunu ve 12 yıldır yürüyemediğini belirterek, "Çocuğuma tekerlekli sandalye gönderenlerden Allah razı olsun. Allah onları sevindirsin" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2005 Çarşamba 22:27:07
Güncelleme :4 Nisan 2005 Pazartesi 11:10:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?