19
Mayıs
2024
Pazar
KOZLUK - BATMAN

Yıl sonu sergisi göz kamaştırdı

Kozluk ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün (HEM) 2007-2008 eğitim-öğretim yılı yıl sonu sergisi büyük ilgi gördü.

Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda düzenlenen yıl sonu sergisinde kursiyerlerin hazırladıkları el işi eşyaları sergilendi.

Serginin açılışını Tekel Yaprak Tütün İşletme Müdürü Durmuş Narin'in eşi Emine Narin yaptı. Kozluk Kaymakamı İskender Yönden, sergide emeği geçenleri tebrik ederek hiçbir eserin kolay üretilmediğini ve eserin kıymetinin sanatkarın ustalığına, bilgisine ve becerisine bağlı olduğunu söyledi. Kaymakam Yönden, kaliteli ürünleri mahir ve sanatkar ruhlu insanların ürettiğini belirterek, "Gençlerimiz, uzun çalışmalar ve gayretler sonucu hazırlamış oldukları eserleri, Kozluklu hemşerilerimize güzel sergiyle sundu. Bu organizasyonun hazırlanmasında emeği geçen tüm öğrenci, kursiyer, öğretmen ve yöneticilere katkılarından dolayı teşekkür eder, bu tür faaliyetlerin devamını dilerim" dedi.

Kursiyerlerin kurs bitirme belgeleri misafirler ve ilçe protokolü tarafından verildi. Giyim bölümü öğrencilerince hazırlanan defilede en büyük ilgiyi Türk bayrağını taşıyan giysi gördü. İzleyicilerden tam not alan defilede Türk bayrağını taşıyan Halk Eğitim Merkezi Usta öğreticisi Süheyla Adanır ayakta alkışlandı.

.
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2008 Çarşamba 13:49:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?