18
Mayıs
2024
Cumartesi
SASON - BATMAN

YİBO öğrencilerine yardım

Sason Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) öğrencilerine, kardeş okul seçilen Denizli Özel Çamlık İlköğretim Okulu tarafından gönderilen yardım paketleri dağıtıldı.

Denizli Özel Çamlık İlköğretim Okulu tarafından, Sason YİBO’da okuyan 80 öğrenci için kırtasiye malzemelerinden oluşan yardım paketlerini; Sason Kaymakamı Fatih Akbulut, Jandarma Tabur Komutanı Kıdemli Binbaşı Enver Aydın, Sason Milli Eğitim Müdürü Veysi Bulut, Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Müdürü A. Hadi Kahya ve diğer askeri rütbeliler dağıttı.

Dağıtım programında konuşan Jandarma Binbaşı Enver Aydın, öğrencilerin yardımlardan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, "Kardeş okul olarak belirlenen Denizli Özel Çamlık İlköğretim Okulu’nun, Sason YİBO’daki fakir öğrencilere yaptığı yardımlardan bir tanesi daha yerine ulaşmış olup, Kaymakamımız ve okul öğretmenleri tarafından öğrencilere dağıtılmıştır. Öğretmenler, bu yardımların eğitime büyük destek sağladığını belirterek, Denizli Özel Çamlık İlköğretim Okulu’ndaki bütün yardımsever öğretmen ve öğrencilere teşekkürlerini bildirmişlerdir" dedi.

Jandarma Binbaşı Enver Aydın, kardeş okul seçilen Denizli Özel Çamlık İlköğretim Okulu’nun yardımlarının, diğer okullara da örnek olmasını diledi.

.
Yayın Tarihi : 2 Mart 2005 Çarşamba 13:54:23
Güncelleme :30 Ekim 2005 Pazar 10:07:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?