3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Dicle Üniversitesi Devlet Konservatuvarı

Tarihçe

D.Ü.Devlet Konservatuvarı 2002–2003 eğitim-öğretim yılında İstasyon Caddesi üzerinde bulunan Eski Eğitim Fakültesi binasının A bloğunda faaliyete başlamıştır. Konservatuvarımız ilk yıl Temel Bilimler Bölümüne özel yetenek sınavı ile 20 öğrenci alarak eğitim-öğretime başlamış, 2005–2006 eğitim-öğretim döneminde açılan Ses Eğitimi Bölümümüze özel yetenek sınavı ile 10 öğrenci ve 2008–2009 eğitim-öğretim döneminde açılan Türk Halk Oyunları Bölümümüze de özel yetenek sınavı ile 14 öğrenci alarak eğitimini sürdürmektedir.

Eğitim-öğretim süremiz 4+1 yıldır.

 

İlgili Kişi :
Adres1 :İstasyon Caddesi Eski Eğitim Fakültesi Binası
Adres2 :Şehitlik/Diyarbakır
Posta Kodu :21010
Telefon :0 412 226 48 16
Faks :0 412 226 48 88
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.