3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

1 ayda 143 şüpheli yakalandı

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada son 1 ay içerisinde yapılan asayiş uygulamalarında 143 şüpheli şahsın yakalandığı belirtildi.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ekipleri vatandaşın can ve mal güvenliğine yönelik uygulamalarına devam ederken Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 25 Temmuz 2008 ile 25 Ağustos 2008 tarihleri arasında yapılan uygulamalarda, çeşitli suçlardan aranan 143 şüpheli şahıs yakalandı. Yakalanan 143 şüpheli şahıs arasında, ele geçirilen ruhsatsız 18 adet tabanca ile ilgili yakalanan 23 şüpheli şahıs da yer alıyor. Son bir ayda yakalanan 143 şüpheli şahıs hakkında gerekli tahkikatların yapıldığı öğrenildi.

Diyarbakır polisinin son bir ayda yaptığı çalışmalar kapsamında, "Fuhuş yapmak, fuhuşa aracılık etmek ve yer temin etmek" suçundan 5 kişi ,"Yasadışı bahis oynatmak ve kumar oynamak için yer temin etmek" suçlarından da 5 kişi, hırsızlık, gasp, kapkaç, ev ve iş yerinden hırsızlık olayına karışan çok sayıda kişi yakalandı.

Yakalanan şüpheli şahıslar hakkında gerekli tahkikata başlandığı belirtilirken vatandaşın can ve mal güvenliğini korumaya ve sağlamaya yönelik çalışmaların aralıksız olarak sürdürüleceği belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2008 Salı 17:16:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?