3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Adanaspor maçı hazırlıkları sürüyor

Bank Asya 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor'da cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Adanaspor maçının hazırlıkları sürdürüyor.

Geçen haftayı evinde oynadığı maçta Boluspor'la berabere kalarak 1 puanla kapatan Diyarbakırspor'da Adanaspor maçı hazırlıkları devam ediyor.

Teknik Direktör Çoşkun Demirbakan nezaretinde yapılan idman koşu ve kültürfizik hareketleriyle başladı. Topla yapılan çeşitli çalışmaların ardından yarım sahada çift kale maç yapıldı. İdman sonrasında kaleciler özel çalışmaya tabii tutuldu. Antrenman boyunca Teknik Direktör Çoşkun Demirbakan'ın hata yapan oyuncularını sık sık uyardığı görüldü. Kulüp Başkanı Adnan Öktüren, Diyarbakırspor'un daha ligin başındayken önünün kesilmeye çalışıldığını ileri sürerek, "Kulübümüz 2008-2009 sezonunda güçlü bir kadro oluşturup Süper Lig'e çıkmayı hedefliyor. Evimizde oynadığımız Boluspor maçında maalesef hakemin gazabına uğradık ve 2 puan kaybettik. Net penaltımız verilmezken, iki topumuzun direkten dönmesi ve pozisyonlarımız hakem kararları ile durdurulması oyunu Boluspor lehine çevrildi. Ama biz Diyarbakırspor'uz önümüze konan engelleri yıkarız, kendimize güveniyoruz. Teknik heyetimiz ve futbolcularımızla yaptığımız toplantıda kendilerine güvenimizin tam olduğunu söyledik. Taraftarlarımızda oyun gücümüzden memnun" dedi.

Yeşil-kırmızılı takımın başarılı futbolcusu Ufuk Bayraktar, kaybettikleri puanları telafi edeceklerini belirterek, "Rakiplerimizden çekinmiyoruz. Yeter ki bizimle uğraşanlar olmasın. İyi bir kadromuz var. Hocamız kime görev verirse en iyisin yapar. Yakaladığımız pozisyonlarda daha becerikli ve şanlı olursak çok iyi olacak. Ben Diyarbakırspor'un bir futbolcusu olarak arkadaşlarımın çok başarılı olacağına inanıyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2008 Salı 14:37:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?