3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Afiş rekabeti

Diyarbakır'da bugün GAP Eylem Planı’nı açıklayan Başbakan Erdoğan ile programlarına katılmayan Büyükşehir Belediye Başkanı DTP'li Osman Baydemir’in yan yana asılan farklı konulardaki afişleri ilgi çekti.

Afişlerden birinde Başbakan’ın Diyarbakır’da olduğu duyurulken, Türkçe ve Kürtçe yazan diğer afişte belediyenin düzenlediği festival haberi yer aldı.


Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Dağkapı Burcu üzerinde Türkçe ve Kürtçe, ‘Diyarbakır 8'inci Kültür ve Sanat Festivali, Festival zamanı’ yazılı dev bir afiş astı. Bugün Diyarbakır’a gelen Başbakan Erdoğan için de AKP İl teşkilatı belediye afişinin hemen yanına aynı boyutlarda üzerinde, ‘Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Diyarbakır’da. Adalet, kalkınma, demokrasi ve özgürlük için omuz omuza. Diyarbakır halkı Başbakanı’nı karşılıyor’ yazılı afiş astı.


Belediye Başkanı Baydemir, dün yaptığı açıklamada Başbakan Erdoğan’ın programlarına katılmayacağını belirterek, yan yana gelmeyecekleri mesajını vermesine karşın afişlerin yan yana olması ilginç bir görüntü oluşturdu.

..
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2008 Salı 15:27:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?