3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

AKP Diyarbakır şampiyon oldu

AK Parti Diyarbakır İl Gençlik Kolları, Türkiye çapında düzenlenen futbol turnuvasında finale kalarak birinci oldu.

AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen ve 81 ilin katıldığı futbol turnuvasında Türkiye birincisi AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları oldu. Bursa ilinde yapılan turnuvada Aydın Gençlik Kolları ile finale kalan Diyarbakır Gençlik Kolları, Aydın'ı eleyip Türkiye birinciliğini elde etti.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Cengiz, birinci olduklarını belirterek, "Amacımız Diyarbakır'ımızı bölgeye ve Türkiye'mize en güzel şekilde duyurmaktı. Dostluğu bir daha göstermek, sınırlı imkanlarla sınırsız projelere ve başarılara imza atmaktayız. Bundan sonra da hedeflerimiz; gerek yerelde, gerek bölgede, gerekse Türkiye'de örnek bir teşkilat olmayı hedefliyoruz. AK Parti Diyarbakır İl Gençlik Kolları olarak bu başarıyı İl Başkanımız Ahmet Fikret Öcal'a armağan ediyoruz ve bize katkı sunan Gençlik Kollarından sorumlu Başkanımız Feyzullah Akçadağ, Fuat Dengiz ile işadamı Süleyman Odabaşı'na teşekkürü borç biliriz. Şunu da vurgulamak isterim ki; gençlik demek gelecek demektir, gençliğe sunulan her imkan büyük
bir başarıdır. Gençlik kollarının yükünü sırtlayan takım arkadaşlarımıza teşekkür ederim" diye konuştu.

AK Parti Gençlik Kolları arasında yapılan turnuvada Türkiye birincisi olan Diyarbakır İl Gençlik Kolları'nın kupasının önümüzdeki günlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından verileceği öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2008 Pazar 16:04:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?