3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

AKP Hazro kongresi gerçekleşti

AK Parti Hazro 3. olağan ilçe kongresi gerçekleşti. İlçe başkanlığı görevini yürüten Ahmet Ebedinoğlu güven tazeledi.

AK Parti Hazro 3. Olağan Kongresi bugün Diyarbakır milletvekili Kutbettin Arzu, AK Parti İl Başkanı Ahmet Öcal, ilçe başkanları ve çok sayıda AK Partilinin katılımı ile yapıldı. AK Parti Diyarbakır milletvekili Arzu, kongrede yaptığı konuşmada, "Partimiz, kadrolarına ve genel başkanına duyulan güven nedeniyle tek başına iktidara geldi ve beş yıllık iktidarı döneminde yaptığı hizmetler ve bundan sonra yapacaklarına halkın duyduğu inanç nedeniyle oyunu büyük oranda artırıp iktidar olmayı sürdürdü. Partinin genel başkanı ve kadrosu, iktidar olmanın yolunun halka hizmetten geçtiğini biliyor ve çalışmalarını ona göre yürütüyor. Bu yönetim biçimi halkımız tarafından destek görüyor" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından tek liste ile gidilen kongrede, AK Parti Hazro İlçe Başkanlığı görevini yapan Ahmet Ebedinoğlu tekrar seçildi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2008 Cumartesi 18:28:47
Güncelleme :20 Eylül 2008 Cumartesi 18:32:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fetti_tay IP: 78.188.62.xxx Tarih : 21.09.2008 17:11:37

NE DEMELİ AKP DİYARBAKIRDA SANDIĞA GÖMÜLECEK ALLAHIN İZNİ İLE BUNA TÜM İNANCIMLA İNANIYOM NEKADAR BAŞBAKAN DİYARBAKIRI İSTESEDE DİYARBAKIR DTP NİN KALESİDİRYİNE DİYARBAKIR ALACAK YOLUN AÇIK OLSUN DTP