3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Altay maçı hazırlıkları tamamlandı

Diyarbakırspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Altay maçının hazırlıklarını tamamladı.

Teknik Direktör Mustafa Uğur, Altay maçında tek hedeflerinin galibiyet olduğunu belirterek, "Deplasmanda oynayacağımız Altaymaçının hazırlıklarını tamamladık. Sakatlıkları bulunan Atilla ve Çağatay ile cezalı olan Gürol ve Barış, Altay karşısında forma giyemeyecek. Altay maçını kayıpsız geçmek istiyoruz. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Takım olarak galibiyete kilitlendik" dedi.

Kulüp Başkanı Adnan Öktüren ise, Altay maçında sahaya puan veya puanlar için çıkacaklarını belirterek, "Ligde ikisi içeride, 3'ü deplasmanda 5 maçımız kaldı. İlk 6 şansımızı kaybetmemek için en az kayıpla bu maçları geçmeliyiz. Bunun için herkese büyük görev düşüyor. Tek seçeneğimiz galibiyet, galibiyetten başka bir seçenek düşünmüyoruz" diye konuştu.

Kaleci Harun da, İzmir'den galibiyetle döneceklerine inandıklarını belirterek, "Giresunspor karşısında sahamızda aldığımız mağlubiyeti telafi edebilmek için sahada savaşacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde mücadele ederek, camiamızın yüzünü güldürmek istiyoruz. İzmir ve çevresindeki taraftarlarımızı tribünlerde görmek bize büyük güç verecektir" ifadelerini kullandı.

Golcü futbolcu Hüseyin Kartal ise, Altay maçında gol atacağını iddia ederek, "Diyarbakırspor ve kızım Cansu için oynayacağım ve gol atacağım" dedi.

Ligin başından bu yana rakip fileleri 12 kez havalandıran golcü futbolcu Hüseyin Kartal, "Ligde 5 maçımız kaldı. Bu maçlarda Diyarbakırspor ve kızım Cansu için oynayıp, gol atacağım. Bu konuda taraftarlarımıza söz veriyorum. Geçen hafta sahamızda Giresunspor karşısında beklenmedik bir yenilgi aldık. Altay'ı yenerek bu mağlubiyeti telafi edeceğiz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2008 Cuma 14:19:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?