3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

'Altın-Gümüş Makas' projesi sürüyor

Diyarbakır merkez Yenişehir Belediyesi ile Berber ve Kuaförler Odası Diyarbakır Şubesi'nin ortaklığıyla yürütülen ve kuaförlerin daha kaliteli ve hijyenik hizmet vermelerini öngören 'Altın-Gümüş Makas Projesi', belirlenen kriterlere uyan işyerlerine 'Altın-Gümüş Makas' verilmesiyle devam ediyor.

Yenişehir Belediyesi ile Berber ve Kuaförler Odası Diyarbakır Şubesi'nin ortaklığıyla hazırlanan 'Altın-Gümüş Makas Projesi', bazı işyerlerine Altın-Gümüş Makas verilmesiyle devam ediyor. Berber ve kuaförlerin daha kaliteli ve hijyenik hizmet vermelerini öngören proje çerçevesinde Yenişehir Belediye Başkanı Fırat Anlı ve Berberler ve Kuaförler Odası Diyarbakır Şube Başkanı Eşref Tanrıverdi, işyeri sahiplerine Altın ve Gümüş Makas ile takdir belgesi verdi. Diyarbakır'da yüksek standartlı hizmet yapan esnafın olduğunu göstermek amacıyla projeyi hayata geçirdiklerini belirten Başkan Anlı, "Diyarbakır'da yaşayan yurttaşlarımız bu kadar kaliteli hizmet üretildiğinden haberdar değil. Bir noktada biz haberdar etmek için geldik. Diyarbakır'daki hizmet kalitesinin birçok kentten çok çok ileride olduğunu göstermek istiyoruz" dedi.

Berberler ve Kuaförler Odası Şube Başkanı Eşref Tanrıverdi ise Anlı'ya hazırladıkları projeden dolayı teşekkür ederek, "Belediye Başkanımız esnafa önem veriyor. Biz bundan dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Umarız bu proje diğer belediyelere örnek olur" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2008 Cuma 14:04:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?