3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Antalyaspor hazırlıkları sürüyor

Bank Asya 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor'da, hafta sonu deplasmanda oynanacak Antalyaspor maçının hazırlıkları sürerken; Teknik Direktör Mustafa Uğur, ligde 3 final maçı oynayacaklarını söyledi.

Geçen haftayı Sakaryaspor galibiyetiyle kapatan Diyarbakırspor'da gözler, Antalyaspor maçına çevrildi. Teknik Direktör Mustafa Uğur, ligde 3 final maçı oynayacaklarını belirterek, "İlk maçımızı Pazar günü deplasmanda oynayacağız. Takımda olağanüstü hal ilan ettik. Futbolcularımızı, kart, rakip ve hakem konusunda ikaz edip, kendilerine uyarılarda bulunduk. Son 3 maçımızda atacağımız adımlara çok dikkat etmeliyiz. Cumartesi gününe kadar idmanlarımızı sürdürüp, aynı gün Antalya'ya uçacağız. Maç saatine kadar takımımızı kampa alacağız. Moral ve motivasyon olarak seviyemizi yükseltmeliyiz" dedi.

Genel Kaptan Abdurrahman Yakut ise Diyarbakırspor olarak rakip ayrımı yapmadıklarını kaydederek, Pazar günü zevkli ve çekişmeli bir maç izleteceklerini söyledi. Yakut, "Bizim ligdeki hedefimiz belli. Elimize çok fırsatlar geçti, ama hepsini teptik. Şimdi bu üç maçlık fırsatı lehimize çevirmek istiyoruz" diye konuştu.

Diyarbakırspor'un takım kaptanı Serkan Özsoy da sahalarında kazandıkları Sakaryaspor maçı ile ligdeki hedefleri için büyük avantaj elde ettiklerini ve play-off'a kalmak istediklerini söyledi. Özsoy, "Diyarbakırspor'a play-off'a kalmak yakışır. Diyarbakırspor, Süper Ligi kaldırabilecek kapasitede olmakla beraber bölgenin köklü kulüplerinden birisidir. Sezon başı puan kayıplarımız olmasaydı bu lige direkt çıkan takımlardan birisiydik. Bu hafta sonu oynayacağımız maça çok büyük bir önem veriyoruz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2008 Çarşamba 11:44:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?